FASTE LÆGER

 

 

SAMI HEDEGAARD

Speciallæge i almen medicin

Født 1985.

Læge fra Århus Universitet 2013

Lægeklinik fra 2020

 

 

ANNE METTE LYNGE ANDERSEN

Speciallæge i almen medicin

Født 1968

Læge fra Københavns Universitet 2000

Lægeklinik fra 2007

 

ANDERS FABER

Speciallæge i almen medicin

Født 1972.

Læge fra Århus Universitet 2000

Lægeklinik fra 2006

 

UDDANNELSESLÆGER

Uddannelse af unge læger er en central målsætning for kliniken. Vi ønsker at medvirke til oplæring af yngre kolleger, som når de kommer til os kan have forskellig faglig erfaring. Fælles er en solid faglig lægeuddannelse og et kortere eller længere uddannelsesforløb på hospitalet. Du vil møde en engageret og fagligt kompetent ung læge som under vores supervision kan bidrage væsentligt til afklaring af dit sundhedsbehov.

 

CHRISTOFFER POLCWIARTEK

Uddannelseslæge
Christoffer er i gang med den kliniske basisuddannelse efter afluttet lægeeksamen. Han har erfaring fra sygehuset fra før han kom til os. Han er fast ved os ind til 30/4-22

JULIUS LEERE

Uddannelseslæge
Julius er i gang med speciallægeuddannelsen til at blive praktiserende læge. Han er ved os ca 1 dag om måneden, men han har tidligere være her fast, så han kender huset godt. 

RASMUS LUND

Uddannelseslæge
Rasmus er i gang med speciallægeuddannelsen til at blive praktiserende læge. Han er ved os ca. 1 dag om måneden, men han har tidligere været her fast, så han kender huset godt. 

EMIL BAKKÆR HAASTRUP

Uddannelseslæge
Emil er i gang med speciallægeuddannelsen til at blive praktiserende læge. Han er ved os ca. 1 dag om måneden, men han har tidligere været her fast, så han kender huset godt.  

GEERTHANA RATNASINGAM

Uddannelseslæge
Geerthana er i gang med speciallægeuddannelsen til at blive praktiserende læge. Hun er ved os ca. 1 dag om måneden, men har tidligere været ved os fast, så hun kender huset godt.

INGE AGNETE GERLACH BRANDT

Uddannelseslæge

Inge er i gang med speciallægeuddannelsen til at blive praktiserende læge. Hun er oven i det aktuelt igang med en forskeruddannelse (PhD). Hun er derfor ikke aktuelt ved os, men kommer igen i 2024.